Suzuki Català encara les 24 hores amb “energies renovades”

L’equip de Molins de Rei arriba a les 24 hores de motociclisme de resistència del Circuit de Barcelona – Catalunya amb “energies renovades” després d’un any d’absència segons ha explicat el director de l’equip, Eduard Català, durant la presentació de la competició. 

Els equips Català i Folch durant la presentació amb les autoritats // Suzuki Català

Els equips Català i Folch durant la presentació amb les autoritats // Suzuki Català

El museu Melcior Colet de Barcelona ha acollit la presentació de les 24 hores de motociclisme de resistència del Circuit de Barcelona – Catalunya. Després d’un any d’absència, l’equip de Molins de Rei, Suzuki Català, torna a la competició.

El director de l’equip, Eduard Català, opina que la formació torna amb “molta més força i les energies renovades”. Els de Molins de Rei tenen ganes de sumar la que seria la seva setena victòria i hauran d’enfrontar-se amb les dues motos que presenta l’equip Folch i amb l’equip Honda del mundial de resistència, que es postulen com els grans rivals.

Víctor Casas, un dels pilots de Suzuki Català, assegura que “sent com a seva” una cursa que ja ha guanyat en dues ocasions, totes amb l’equip de Molins de Rei. Javier del Amor, Lucas de Carolis i Gregory Junod l’acompanyaran controlant la potent Suzuki GSX-R 1000.

L'espectacular Suzuki GSX-R 1000 durant la presentació // Suzuki Català

L’espectacular Suzuki GSX-R 1000 durant la presentació // Suzuki Català

En l’acte de presentació, on s’ha tingut un record pel pilot Kenny Noyes després del greu accident a Motorland, també han assistit el secretari general d’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, i el nou director del Circuit, Joan Fontseré. Tibau ha volgut destacar la història de la cursa i el seu arrelament al calendari català i Fontseré ha remarcat l’alta participació d’equips internacionals, amb 29 equips francesos, tres suïssos, un anglès i un italià entre els 50 equips que conformaran la graella de sortida.

La cursa, gratuïta de cara al públic, començarà dissabte a les tres de la tarda i acabarà diumenge a la mateixa hora. Divendres a primera hora de la tarda es faran els entrenaments lliures i, a partir de les sis, els oficials.

Recomanacions personalitzades