Sortegem dues entrades dobles pel concert de Darània a Molins de Rei

Darània actua al teatre de la Peni el divendres 26 de juny a les 21:30h i Viu Molins de Rei sorteja dues entrades dobles: una exclusiva pels seus socis i una altra per la resta de lectors. 

cartell darània molins.indd

Després de passar pel festival Barnasants, divendres 26 de juny a les 21.30h el grup Darània actua al teatre de la Peni de Molins de Rei. Viu Molins de Rei sorteja dues entrades dobles per a l’esdeveniment. La primera entrada doble serà per un dels socis que ajuden a fer possible el diari i la segona serà sortejada entre la resta de lectors.

Si ets soci i vols participar en el sorteig només cal que ens ho facis saber enviant un correu a info@viumolinsderei.com Si no ets soci però ens llegeixes segueix el mateix mètode, envia’ns un correu electrònic informant que vol formar part del sorteig del concert de Darània. També seran incloses en el sorteig totes aquelles persones que ens facin saber que volen participar-hi a través de les xarxes socials.

Tancarem el sorteig divendres 26 a les 17 hores de la tarda.

Recomanacions personalitzades