Cremen 25 metres quadrats de matolls a Les Guardioles

Registrat un petit incendi a la zona on es construirà el nou barri de Les Guardioles. Els bombers han controlat ràpidament la situació. S’han cremat 25 metres quadrats de matolls. 

Imatge del petit incendi a Les Guardioles // @ChusGR

Imatge del petit incendi a Les Guardioles // @ChusGR

Poc abans de les 10 de la nit del 26 de juny les flames i el fum han alertat alguns veïns dels barris de Les Conserves i la Riera Bonet. El motiu: s’havia provocat un petit incendi a la zona de Les Guardioles, on en aquests moments s’estan fent les obres per construir el nou barri.

Pocs minuts després ha arribat la Guàrdia Urbana de Molins de Rei i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que havien rebut l’alerta a les 21:50.

Ràpidament, els efectius han controlat l’incendi per després extingir-lo i passar a remullar la zona com a mesura preventiva.

L’actuació dels bombers ha estat molt ràpida perquè només s’han cremat uns 25 metres quadrats de matolls, segons han informat fonts dels Bombers a Viu Molins de Rei. En 20 minuts la situació estava controlada. La ràpida actuació ha evitat que el foc s’estengués fent-se més gran, tot i que també ha ajudat que a la zona on s’ha originat l’incendi hi hagi més sorra que no pas res que cremar.

Al voltant de les 22:30 ja havia marxat l’última dotació dels bombers. Tot ha quedat en un ensurt sense més conseqüències. Les causes de l’incendi es desconeixen.

Recomanacions personalitzades