Patrícia Pérez, campiona de Catalunya de natació sincronitzada benjamí

La natació sincronitzada aconsegueix un bon paper al Campionat de Catalunya d’Escoles i la molinenca Patrícia Pérez guanya el Campionat de Catalunya benjamí. 

Pérez amb la seva medalla // CN Molins de Rei

Pérez amb la seva medalla // CN Molins de Rei

Segueix el creixement de la natació sincronitzada a Molins de Rei. Després de la victòria de l’any passat al Campionat de Catalunya Escolar, ara comencen a arribar els resultats a nivell individual. La molinenca Patrícia Pérez ha aconseguit la victòria en el Campionat de Catalunya en categoria benjamí.

Pérez ha recollit la medalla durant el Campionat de Catalunya d’Escoles, on 20 nedadores del Club Natació Molins de Rei han participat. En aquesta competició dos equips molinencs han competit aconseguint un bon nivell tot i no aconseguir revalidar el títol.

El grup de noies d’11 i 12 anys han acabat en cinquena posició de nou equips. Per la seva banda, les de 13 i 14 anys han assolit la novena plaça de 15 equips.

Segons l’entrenadora de la secció, Isabel Toll, aquests resultats són “molt bons resultats” perquè “aquest any el nivell de dificultat ha crescut en aquesta competició”. La prova s’ha disputat en un indret mític per a la natació catalana: les fantàstiques piscines de salts de Montjuïc.

Els dos equips en el campionat de Catalunya // CN Molins de Rei

Els dos equips en el campionat de Catalunya // CN Molins de Rei

Més enllà dels resultats, que en noies d’aquesta edat no són el més important, la natació sincronitzada, que fa poc temps no es podia practicar a Molins de Rei, s’està consolidant com una disciplina més dins l’oferta esportiva del municipi.

 

Recomanacions personalitzades