L’onzè Empalmat ja té les inscripcions obertes

S’obre el termini d’inscripció pel concurs de música que vol donar a conèixer els grups i solistes locals. Les semifinals seran el 4 de juliol i la final, com és tradicional, coincidint amb la Festa Major de Sant Miquel. 

El grup Promeses de Mart va donar el millor de si i van acabar guanyant el concurs // Promeses de Mart

El grup Promeses de Mart va guanyar l’edició 2012 // Promeses de Mart

Torna l’Empalmat, el concurs que vol donar a conèixer els grups i solistes de Molins de Rei. Els participants hauran de presentar el full d’inscripció i el rider tècnic coincidint amb les bases del concurs. Els documents oficials per formalitzar la inscripció es poden trobar a Ca n’Ametller, a l’Ajuntament de Molins de Rei i al Punt Jove i s’han de presentar en aquests equipaments. El termini per presentar les sol·licituds acaba el 26 de juny.

El concurs consisteix en dues fases. La primera, les semifinals, es basa en una audició de cada participant que es farà el dia 4 de juliol a les 18 hores al pati de la Federació Obrera. A partir d’aquesta audició el jurat format per diferents entitats locals com l’Escola Municipal de Música Julià Canals, Metal Defenders i Ràdio Molins de Rei, s’escullen els grups finalistes, que actuaran la nit del 28 de setembre, coincidint amb la Festa Major de Sant Miquel.

En la passada edició el rock de Paris 29 va resultar el guanyador, emportant-se els 1.000 euros de premi. Meltint Fast i Timón i Rumba van ser els finalistes, acabant en segona i tercera posició respectivament. Fa dos anys va ser el grup de heavy metal Enrager el guanyador i al 2012 el premi se’l van endur Promeses de Mart.

Recomanacions personalitzades