El Club Gimnàs Molins de Rei aconsegueix sis victòries a la Copa Catalana

Les gimnastes de Molins de Rei viatgen a Salt per participar en la Copa Catalana aconseguint sis victòries. Els resultats asseguren la participació de les molinenques als campionats de Catalunya i Espanya. 

Les guanyadores a la Copa Catalana // Club Gimnàs Molins de Rei

Les guanyadores a la Copa Catalana // Club Gimnàs Molins de Rei

Continua la temporada de gimnàstica i es van apropant els campionats de Catalunya i Espanya. En una Copa Catalana disputada a Salt, el Club Gimnàs Molins de Rei ha estat àmpliament representat i, a més, ha aconseguit un total de sis victòries.

Ivette Roig (categoria D3), ha estat guanyadora en l’aparell de poltre i ha aconseguit la tercera posició general. Aida Aragonés, de la mateixa categoria, ha sigut la millor en terra. En categoria 3G, Mireia Rodríguez s’ha fet amb la primera posició general i ha estat la guanyadora en l’aparell de paral·leles. Sara Chacón també ha guanyat en barra. I en 4G, Mar Castroviejo ha aconseguit la primera posició en paral·leles.

A més, Irene Neiro (categoria 2A) ha estat tercera en paral·leles i, en categoria 4P, Olga Romero ha sigut la segona en poltre i Sílvia Cachón la tercera en paral·leles.

Classificacions pels campionats de Catalunya i Espanya

Amb els resultats aconseguits durant tota la temporada i el criteri tècnic dels responsables del Club Gimnàs Molins de Rei s’han fet les llistes de participació molinenques en els campionats de Catalunya i Espanya.

En categoria promogym, Fiona Serra i Eva Vilanova participaran en el Campionat de Catalunya. En Base i Via Olímpica, les molinenques que estaran en aquesta competició seran Mireia Rodríguez, Olga Romero, Silvia Chacón i Carla Hernández.

Pel que fa el campionat d’Espanya, Fiona Serra i Irene Neiro seran les molinenques que participaran en categoria promoym i Estel Carle, Sara Martínez, Maria Montero, Xenia Coronas, Georgina Guzmán, Sara Chacón, Mireia Rodríguez, Mar Castroviejo, Sílvia Chacón, Olga Romero, Marga Gil i Carla Hernández.

Recomanacions personalitzades