Els judoques de Molins de Rei competeixen a Vilanova i Tordera

Les últimes competicions del judo de Molins de Rei porten els joves esportistes a participar en competicions a Vilanova i Tordera.

This slideshow requires JavaScript.

La secció de judo del Club Esportiu Molins de Rei ha viatjat fins a Vilanova i Tordera durant les últimes setmanes. En primer terme s’han desplaçat per participar en el VII Torneig de Judo Fira del Ram de Tordera, on han gaudit d’un matí “molt proper i on els alumnes s’han retrobat amb amistats”, indiquen des del club. Els molinencs han aconseguit un primer lloc (Eric Mèrida), dos segons llocs (Marta Castillón i Hugo Gimeno) i dos tercers llocs (Alex Mérida i Héctor Gimeno).

D’altra banda, el CE Molins de Rei també ha estat convidat a participar en el V Torneig de Judo Ciutat de Vilanova i la Geltrú. En un matí “molt lluït”, els molinencs han aconseguit cinc primers llocs, tres segons llocs i cinc tercers llocs. Lorena Caballero, Xenia Caballero, David Rodríguez, Daniel Rodríguez i Oscar Espinosa han guanyat, Alejandro Ramos, Rubén Rodríguez i Pere Canosa han aconseguit la segona posició i Daniel Bastida, Diego Caballero, Biel Molina, Alana Molina i Víctor Espinosa han quedat tercers.

 

Recomanacions personalitzades