L’AAVV de Les Conserves contesta a Sílvia Guillén (ERC) negant tenir vincles amb partits polítics

L’Associació de Veïns del barri de Les Conserves contesta les declaracions de Sílvia Guillén (ERC) en què acusava les associacions veïnals de “contaminar” la comissió de seguiment de les obres de Les Guardioles. Des de l’entitat neguen qualsevol vincle amb partits polítics i asseguren voler “el millor pels veïns”.

Alguns veïns, comentant el disseny de Les Guardioles // Elisenda Colell

Alguns veïns, comentant el disseny de Les Guardioles // Elisenda Colell

La junta directiva de l’associació de veïns del barri de Les Conserves respon a través d’un comunicat a la candidata d’ERC a l’alcaldia, Sílvia Guillén, qui en una entrevista a Viu Molins de Rei va assegurar que la comissió de seguiment del barri de Les Guardioles havia estat “contaminada per associacions de veïns formades per persones molt properes a determinat partit polític”, en referència als socialistes.

Un cop acabada la cursa per governar l’Ajuntament local, des de l’associació de veïns de les Conserves, un dels barris implicats en aquesta comissió de seguiment, es qualifica aquestes declaracions de la candidata d’ERC de “falses acusacions”. “Ningú dels membres que formem part de la junta té cap vinculació amb les diferents formacions polítiques” afirmen des de l’entitat veïnal, corroborant que cap persona de la junta de l’entitat hagi format part de cap llista electoral. Ni del PSC ni de cap altre.

La causa d’aquestes declaracions, segons la junta de l’entitat veïnal, es deu a que “no ha agradat que tinguéssim contactes amb l’actual govern i l’IMPSOL” per interessar-se de la tasca que s’està duent a terme per construir el nou barri. Davant les crítiques de “contaminació”, els membres de l’entitat recorden que la seva missió es basa en “voler el millor pels veïns, és a dir, per nosaltres mateixos”.

“No volíem que aquestes paraules poguessin condicionar a cap votant” afirmen des de la junta de l’entitat. Per això han donat la seva opinió un cop coneguts els resultats de les eleccions municipals. I és que un dels temes clau que han centrat aquesta campanya electoral ha estat, precisament, la construcció del nou barri de Les Guardioles, ubicat entre la Riera Bonet i Les Conserves. Fins i tot alguns partits l’han arribat a comparar al Pla Caufec.

Recomanacions personalitzades