El molinenc Jordi Comas guanya la IV Cursa Ecològica de Muntanya

L’atleta de Molins de Rei, Jordi Comas, es fa amb la victòria de la cursa llarga de la quarta edició de l’Ecològica de Muntanya de Molins de Rei. L’organització assegura que la prova ja està “consolidada” i es mostra satisfeta dels resultats. 

Comas entrant a la meta // Berni Solé

Comas entrant a la meta // Berni Solé

Jordi Comas ha estat l’home més ràpid en el format de 27,8 km de la IV Cursa Ecològica de Muntanya, la prova d’atletisme que es fa per Collserola organitzada per la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei (AEM) i l’Ajuntament del municipi. Comas, del Team Salinas Run, ha completat el recorregut amb un temps de 2 hores 2 minuts i 46 segons, amb poc menys de 10 minuts d’avantatge sobre el segon classificat, Aleix Cunillera. La tercera posició ha estat per Enrique Santamaria, del Triatló Molins.

En categoria femenina, Clara Janés ha estat la guanyadora amb un temps de 2 hores 48 minuts i 33 segons. La segona posició ha estat per Aitana Domènech i la tercera per Noelia Jiménez.

A la cursa curta de 10,3 km, la victòria ha estat per Javier López en categoria masculina i per Txell Jarque en categoria femenina.

L’organització, contenta amb el resultat

Moment de l'inici d'una cursa // Ajuntament de Molins de Rei

Moment de l’inici d’una cursa // Ajuntament de Molins de Rei

L’organització de la cursa està satisfeta amb els resultats. Xavier Pérez Benaiges, de l’AEM, assegura a Viu Molins de Rei que els comentaris que han rebut de la gent són molt positius. “Les curses infantils han anat bé i la gent parla molt bé dels avituallaments”, assegura. “La cursa ja s’ha consolidat”, indica després de quatre edicions. Aprofitant l’excepcional marc que dóna Collserola, l’Ecològica -no deixa cap tipus de residu no biodegradable en l’entorn natural- s’ha fet coneguda guanyant-se un espai en el panorama de l’atletisme català.

Enguany més de 750 persones han gaudit d’ella en les diferents categories. A aquesta xifra se li han de sumar els 275 nens que van formar part de les curses infantils, que aquest any s’havien vist incrementades, i van tenir la col·laboració del Club Come Km, encarregat de l’organització d’aquest vessant de l’Ecològica.  “Voliem arribar a les 900 inscripcions però no ha pogut ser”, diu Pérez Benaiges. “Potser ens hem de replantejar el format de la cursa de 28km, que és massa llarga i pot espantar a la gent”, reconeix el membre de l’AEM. “També ha coincidit amb un cap de setmana de pont”, matisa el molinenc. Sigui com sigui, el fet és que la competició gaudeix d’una bona salut.

Recomanacions personalitzades