L’atletisme de Molins de Rei comença a preparar la temporada reclamant millors condicions d’entrenament

La secció d’atletisme l’AEM participa en la trobada de Palafrugell, que serveix per començar a preparar la temporada d’aire lliure. Des del club segueixen reclamant millor condicions per entrenar ja que les actuals les consideren “lamentables”.

Imatge de l'expedició molinenca a Palafrugell // AEM atletisme

Imatge de l’expedició molinenca a Palafrugell // AEM atletisme

El passat cap de setmana del 9 de maig la secció d’atletisme de l’AEM van assistir a la trobada de proves combinades i un control de 1500m a Palafrugell. 30 atletes d’entre 14 i 19 anys van participar en aquest esdeveniment amb diferents resultats.

La sortida a Palafrugell es tracta d’un “primer test de cara a la temporada d’aire lliure”, segons expliquen des de la coordinació de l’AEM. El club també destaca que el cap de setmana va servir per gaudir d’“atletisme i convivències” entre els companys.

Segueixen reivindicant millors condicions d’entrenament

La secció d’atletisme va creixent en nombre d’atletes i resultats però les seves condicions d’entrenament són “lamentables”, segons expliquen. Dilluns i divendres entrenen en un espai de la zona encara no remodelada del Municipal Ricard Ginebreda, ja en molt males condicions, i els dimarts, dimecres i dijous es desplacen fins la pista d’atletisme de Sant Feliu. A les Grasses, però, la pista es troba en “unes condicions de falta de manteniment alarmants”. Des de l’AEM demanen que durant la propera legislatura “es treballi de veritat aquest problema de manca de infraestructures per a l’atletisme”. Actualment, l’entitat supera el centenar de socis.

Recomanacions personalitzades