La promoció del Molins de Rei CF depèn d’un gran favor de l’Atlètic Incresa

Molins de Rei CF 4-1 Vallirana CF. El molinencs guanyen amb comoditat a un Vallirana ja campió i igualen a punts amb el Torrelles, que amb el gol averatge a favor visita l’Atlètic Incresa en l’últim partit de lliga. 

Oleguer Pujol, autor del segon gol del partit // Jose Polo

Oleguer Pujol, autor del segon gol del partit // Jose Polo

Ironies del destí. La promoció del Molins de Rei Club de Futbol depèn d’una acció de bona voluntat de l’Atlètic Incresa. Els resultats de la penúltima jornada deixen als entrenats per Joan Garcia empatats a punts amb el Torrelles, que amb el gol averatge a favor visita el Ricard Ginebreda a l’última jornada. Si els del barri del Canal, que ja han certificat el seu descens, no guanyen o empaten contra els torrellencs l’ascens del Molins serà impossible. Final d’infart.

Abans d’una data final que serà recordada, el Molins va guanyar amb solvència al Vallirana CF, que havia aconseguit el campionat de lliga hores abans, després que el Torrelles punxés al camp del Pallejà. El partit no va tenir gaire història i el Molins va ser clarament superior a un Vallirana molt relaxat, sense pressió, jugant només per plaer. 

Joan Torelló va obrir la llauna amb un bon llançament de falta i, abans de la mitja part, Oleguer Pujol va fer el 2 a 0 aprofitant una gran passada de Carles Capella, qui va fer un recital de passades durant tot el matx. No hi havien noticies dels de Vallirana. Tampoc a la segona part, on Arnau Carrió va fer el 3 a 0 amb facilitat i Àlex Agudo va segellar la golejada amb un gran revers (4-0). Al final els visitants van fer el gol de l’honor. No els va importar pas la derrota i van celebrar el títol de lliga al centre del Municipal Josep Raich, generant certa enveja entre els aficionats molinencs.

Els jugadors del Molins de Rei CF van fer el passadís als del Vallirana // Jose Polo

Els jugadors del Molins de Rei CF van fer el passadís als del Vallirana // Jose Polo

“Nosaltres hem de fer el nostre partit i aconseguir els tres punts al camp del Sector Montserratina”, assegura l’entrenador del Molins, Joan Garcia, en declaracions a Viu Molins de Rei. “Després hem d’esperar a veure si els veïns ens donen un cop de mà”, diu Garcia comentant la situació. “El calendari així ho ha volgut”, sentència el tècnic. Tots dos partits decisius: el Sector Monserratina – Molins de Rei CF i el Atlètic Incresa – Torrelles es disputen diumenge vinent a les 12 del migdia.

Recomanacions personalitzades