ERC vol reformar la pista 1 del Poliesportiu Municipal

Els republicans volen reformar les tanques de la pista antiga del Poliesportiu Municipal per fer-les “abatibles” i ampliar l’espai aprofitable de la instal·lació. A més, proposen un espai per a la pràctica de l’atletisme al Lluís de Requesens i implementar el sistema Juga Verd Play a les escoles. 

El CE Molins de Rei celebra la victòria al final del matx // Jose Polo

El CE Molins de Rei jugant un partit a la pista 1 del Poliesportiu Municipal // Jose Polo

Fer que les tanques de la pista 1 -l’antiga- “siguin abatibles per ampliar l’espai aprofitable”. Aquesta és una de les propostes d’ERC Molins de Rei en matèria esportiva. Segons el número dos republicà, Marc Rebulà, la mesura té com a objectiu “racionalitzar els horaris d’entrenament per evitar la la impossibilitat d’entrenar per manca d’espai“, que és una de les principals preocupacions de les entitats esportives que utilitzen l’equipament.

D’aquesta manera, les tanques podrien estar disponibles pels esports en els quals són necessàries, com l’hoquei patins, i desaparèixer quan no es necesisten, guanyant d’aquesta manera versatilitat. La pista ha de guanyar espai de forma imminent amb el proper traspàs de l’halterofília a la Zona Esportiva Ricard Ginebreda i, més endavant, podria ser més gran amb el desplaçament del rocòdrom d’escalada al barri del Canal.

Una altra de les propostes del programa republicà és negociar per fer que a les instal·lacions del nou Institut Lluís de Requesens es pugui ubicar “un espai per a la pràctica de l’atletisme” i, si no acaba sent possible fer-ho allà, buscar-hi una “nova ubicació”. L’actual govern municipal format per CiU i PSC té previst ubicar un espai per la pràctica de l’atletisme a la tercera fase de la reforma de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda.

Seguint en aquest àmbit, els republicans volen implementar el projecte Juga Verd Play als centres educatius de la vila. Per això buscaran la complicitat dels “diferents AMPA i els centres”. La candidata d’ERC, Sílvia Guillén, ha defensat l’esport com “element integrador i educacional” en roda de premsa davant dels mitjans de comunicació locals.

Recomanacions personalitzades