El PP demana equitat d’inversió econòmica en els barris

Daniel Sánchez critica la “manca d’igualtat” entre els barris en matèria d’inversió econòmica. L’alcaldable del PP posa per davant l’ocupació dels habitatges buits a la construcció del barri de les Guardioles.

La roda de premsa es va duu a terme al barri de l'Àngel// Laura Herrero

La roda de premsa es va dur a terme al barri de l’Àngel// Laura Herrero

“Es prioritza sempre el Centre Vila. S’ha oblidat la perifèria”, afirma de forma contundent, Daniel Sánchez, alcaldable del PP a Molins de Rei. “Els barris de l’Àngel, Bonavista i la Riera Bonet han estat oblidats en matèria d’inversió”, ha continuat el popular en roda de premsa on ha assegurat que sí ells arriben al poder “buscaran una igualtat entre els barris en les inversions”.

Després de la proposta del PSC d’instaurar una alcaldia de barris, des del PP replicant la proposta de Xavi Paz afirmant: “Menys alcalde mòbil i més equitat pels barris”. Per al PP, “excepte el carrer Riera Mariona i el Passeig de la Pau totes les obres executades en aquesta legislatura han estat al centre, com el Pati del Palau i el carrer Rafael Casanova”, denuncien.

Tot i que per al populars el barri de les Guardioles és “una oportunitat per fer créixer Molins i promoure les polítiques públiques d’habitatge”, consideren prioritari “l’ocupació de 400 pisos buits a Molins de Rei” i proposen una deducció de l’IBI per a les persones que lloguin o comprin aquests habitatges.

Denúncia que el govern ha desistit amb la zona 1

En la mateixa roda de premsa, Sánchez ha expressat la seva voluntat que Molins de Rei sigui zona 1 en el sistema tarifari integrat, postura de consens dins l’actual ple municipal. Sánchez ha posat en dubte la tasca del govern perquè “fa dos anys semblava imminent” i encara no s’ha produït. A més, ha afegit que “no té sentit que es vulguin esperar a la T-Mobilitat que s’instaurarà el proper 2016, perquè si no som zona 1 no la tindrem”, en referència a la proposta de CiU en aquesta matèria. El candidat del PP proposa “lluitar per aconseguir la zona 1 perquè sembla que el govern municipal hagi desistit” en un procés que, a hores d’ara, sembla congelat.

En mobilitat el PP de Molins de Rei vol instaurar tres mesures per incentivar el transport públic. En primer lloc, pretén establir un programa de subvencions per als estudiants que es desplacin fora de Molins. En segon lloc, millorar la freqüència del Molins Bus que arriba fins a la Floresta. I per últim, crear una línia nova d’autobús juntament amb altres pobles del voltant que enllaci amb la Universitat Autònoma de Barcelona degut a la limitació del transport públic per arribar fins a Bellaterra.

S’atribueix l’augment d’inversió en Guàrdia Urbana

L’alcadable del PP ha assegurat haver tingut “molta influència en aquesta legislatura” i es mostra orgullós que “gràcies a la seva aportació hem aconseguit incrementar la despesa en Guàrdia Urbana un 27% en el pressupost”. Si arriben a governar Molins de Rei, pretenen potenciar-la encara més. De fet, l’augment de la despesa en aquest àmbit ha estat un dels pocs arguments que el PP de Molins de Rei ha defensat del govern de CiU i PSC aquesta legislatura.

Panells insonoritzadors i ruta verda a Collserola

Les prioritats d’aquest partit en matèria de medi ambient se centren en la creació d’una ruta verda a Collserola i la instal·lació de panells insonoritzadors al barri del Canal i la Granja perquè segons Sánchez “els veïns d’aquests barris es queixen del soroll dels cotxes”. “En 4 o 8 anys resoldrem aquesta demanda”, ha dit el candidat. 

Crítica a l’Ateneu Mulei

El candidat del PP a l’alcaldia ha mostrat la seva indignació per no haver estar convidat al debat sobiranista de l’Ateneu Mulei i ha demanat que “es respecti la pluralitat de la vila i no silenciïn a una part dels molinencs”. “És un tema en què tenim moltes coses a dir” ha assegurat el candidat. Aquesta entitat va assegurar a Viu Molins de Rei que es va convidar a tots els partits que tenen “alguna cosa a dir sobre el dret a decidir” i, donat que des del PP sempre s’ha negat qualsevol tipus de votació sobre la independència de Catalunya, no va ser convidat.

Recomanacions personalitzades