El judo de Molins de Rei aconsegueix 11 ors a Martorell

Els judoques del CE Molins de Rei participen en el IV Memorial David Guijarro a Martorell aconseguint un bon grapat de medalles. 

Collage del torneig // judo CE Molins de Rei

Collage del torneig // judo CE Molins de Rei

La secció de judo del Club Esportiu Molins de Rei segueix viatjant arreu de Catalunya per participar en diferents competicions. El passat cap de setmana els judoques molinencs han estat convidats a participar en el IV Memorial David Guijarro, disputat a Martorell.

Més de 100 alumnes han gaudit d’un torneig “molt familiar i entranyable” segons expliquen des de l’entitat molinenca. Els resultats, a més, han acompanyat. I és que els CE Molins de Rei ha aconseguit un total d’11 ors, 8 argents i 5 bronzes. Per la seva banda, els més petits han fet una classe d’exhibició.

Recomanacions personalitzades