Els presidents del Molins de Rei CF i el CD Fontsanta Fatjó s’uneixen contra la violència

Jordi Caraltó i Joaquín Morales es reuneixen amb motiu del primer enfrontament entre els dos clubs després de l’agressió al segon entrenador del cadet del Molins de Rei CF. 

Jordi Cataltó (esquerra) i Joaquín Morales (dreta) donant-se la mà al camp del CD Fontsanta // Jose Polo

Jordi Cataltó (esquerra) i Joaquín Morales (dreta) donant-se la mà al camp del CD Fontsanta // Jose Polo

Després que el lamentable incident en què el segon entrenador del cadet del Molins de Rei CF va ser agredit al camp del CD Fontsanta Fatjó hagi estat protagonista en multitud de mitjans d’àmbit nacional, una setmana després, el dissabte 2 de maig hi havia un nou enfrontament entre els dos clubs.

El partit entre el juvenil “B” del Molins de Rei CF i l’equip d’aquesta categoria del Fontsanta ha servit perquè els presidents de les dues entitats es trobessin a les instal·lacions de l’equip de Cornellà de Llobregat.

Acompanyats dels regidors d’Esports de les dues poblacions i de diferents autoritats de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Caraltó i Joaquín Morales s’han donat la mà en senyal de lluita contra la violència als camps de futbol.

De moment, els actes del passat 29 de març només han acabat amb dos jugadors del Fontsanta expulsat de la disciplina del club.

Recomanacions personalitzades