Filagarsa aconsegueix sis premis en el concurs de teatre amateur de Tàrrega

El grup de teatre amateur de Molins de Rei Filagarsa ha aconseguit un total de sis premis en el festival de Tàrrega amb la seva obra musical Ménage a Trois. No és la primera vegada que els molinencs obtenen un gran reconeixement en aquest certamen teatral. 

Instant d'una representació de l'obra a Sant Andreu de la Barca // Filagarsa

Instant d’una representació de l’obra a Sant Andreu de la Barca // Mikel Adell — Filagarsa

Filagarsa torna a triomfar a Tàrrega. El grup de teatre amateur de Molins de Rei ha aconseguit sis premis en el concurs d’aquesta població per la seva obra Ménage a Trois. Entre els guardons es troben el de millor grup, direcció, actriu principal i votació popular. “Estem molt contents amb l’obra”, diu l’actriu Estel Tort en declaracions a Viu Molins de Rei. “Hem estat dos anys amb ella i ens l’hem estimat molt”, sentència la molinenca.

A més de a Tàrrega, Ménage a Trois ha estat premiada en altres festivals. L’obra explica la història de tres veïnes, Berta (Estel Tort), Nora (Laura Miquel) i Joana (Mercè Àlvarez) que, a partir de tres males experiències sentimentals troben els seus punts en comú. Una nit en un local d’streaptease masculí les acaba d’unir.

És la quarta ocasió que els molinencs aconsegueixen el reconeixements a aquesta ciutat. Anteriorment havien estat premiats per les obres Circus Mundi (2007), Besa’m Kate (2011) i Nadal a Halloween (2013). Ara Filagarsa es troba treballant en “celebrar els 25 anys de la companyia” amb un espectacle del qual només avancen que serà “molt atrevit”.

Recomanacions personalitzades