Instagram i un trencaclosques protagonitzen la campanya de primavera del Bot-Mol

Un concurs d’Instagram i un trencaclosques anomenat Boticlosques són els protagonistes de la campanya de primavera de la Unió de Botiguers de Molins de Rei (Bot-Mol).

Un dels assistents a la roda de premsa fa una fotografia amb smartphone // Jose Polo

Un dels assistents a la roda de premsa fa una fotografia amb smartphone // Jose Polo

Coincidint amb Sant Jordi la Unió de Botiguers de Molins de Rei ha presentat la seva campanya de primavera, on enguany les xarxes socials guanyen importància. I és que un dels seus elements principals és un concurs de fotografia realitzat a partir d’una de les xarxes socials més populars, Instagram.

Les fotografies inserides en aquesta eina 2.0 amb l’etiqueta #compramolins participaran en un concurs amb dues categories: la primera tindrà tres premis i un jurat format per fotògrafs escollirà les tres millors imatges; en la segona categoria el premi serà per votació popular en funció de la foto que aconsegueixi més popularitat a Internet. El primer premi de la categoria amb jurat són 150 euros a bescanviar en qualsevol establiment del Bot-Mol, el segon 100 euros i el tercer 50. Els tres primers classificats també tindran un exemplar del puzzle ideat per aquesta campanya de primavera. Per la seva banda, el guanyador de la categoria escollida per votació popular serà recompensat amb un àpat per a dues persones al restaurant El Tast de Molins de Rei.

El regidor de Comerç, Joaquim Martí (CiU), ha indicat durant la presentació de la iniciativa que s’està fent un esforç per “portar els botiguers a la xarxa”. Per la seva banda, el president el Bot-Mol, Jordi Vilaprinyó, ha assegurat que aquesta campanya de primavera és “especial”.

Boticlosques

Vilaprinyó mostra el 'Boticlosques' davant l'alcalde i el regidor de Comerç // Jose Polo

Vilaprinyó mostra el ‘Boticlosques’ davant l’alcalde i el regidor de Comerç // Jose Polo

Aquesta campanya de primavera també té un apunt més clàssic. Des de l’associació de botiguers s’ha editat un trencaclosques amb un dibuix de l’artista Marcel Ferrer on apareix bona part del comerç de Molins de Rei. El Boticlosques, nom que li han donat al puzzle, s’aconsegueix omplint una butlleta amb sis segells que donaran després de fer una compra en els establiments adherits, que no es poden repetir si es vol aconseguir l’obsequi.

Recomanacions personalitzades