Viu Molins de Rei sorteja dos exemplars del primer disc de Sarramangu

Viu Molins de Rei posa a l’abast dels seus socis un exemplar del primer treball que publica el grup local Sarramangu. Un altre exemplar es sortejarà entre els lectors que també participin en un concurs. El disc, que ha sortit a la venda aquest mes, compta amb cançons pop de base folk, amb influències dels anys 60 i 90.

La careta del disc, que porta el mateix nom del grup // Sarramangu

La careta del disc, que porta el mateix nom del grup // Sarramangu

Pep Fernández, Nacho Carrasco, Roger B. Martin, Victor Sanchez i Gerard Capdevila són els músics molinencs que integren el grup Sarramangu. Després del seu naixement, al 2010, el conjunt ha decidit autoeditar el seu primer disc, amb totes les seves creacions. Cinc anys d’evolució musical plasmada en un únic disc que ara pot arribar a les teves mans. En total, set temes que combinen el folk, el pop amb les influències de la música dels anys 90 i 60, però també amb elements cinèfils, sense perdre el segell local. Lletres que expliquen històries humanes, basades en allò més quotidià.

Viu Molins de Rei sorteja un disc entre els seus socis, i un altre entre els lectors del diari. 

Per participar en el sorteig cal contestar una senzilla pregunta i indicar el correu electrònic:

En cas de ser soci tens un avantatge exclusiu. Només cal enviar un correu electrònic a info@viumolinsderei.com indicant que es vol participar en el sorteig del CD.

El termini s’acaba el divendres 24 d’abril.

Recomanacions personalitzades