Les migues solidàries de Les Conserves se superen en la seva tercera edició

Les migues solidàries del barri de Les Conserves aconsegueixen recollir 400 kg d’aliments bàsics que han anat destinats a Càritas Parroquial per cobrir les necessitats de les persones més necessitades. 180 persones han participat en el dinar solidari.

Membres de l'entitat veïnal, elaborant el plat // Elisenda Colell

Membres de l’entitat veïnal, elaborant el plat // AAVV Les Conserves

La tercera edició de les migues solidàries de l’Associació de Veïns de Les Conserves han aconseguit augmentar la quantitat d’aliments recaptats i el nombre persones que hi han assistit.

L’àpat popular, que va tenir lloc davant de la seu de l’associació veïnal el diumenge 19 d’abril, ha consistit en un plat de les tradicionals migues murcianes. El preu del dinar no s’ha pagat amb diners, sinó que cada assistent ha aportat aliments bàsics com paquets d’arròs, oli o llegums, entre altres.

La trobada ha marcat un nou rècord: 400 kg d’aliments bàsics, 70 més dels que es van aconseguir en la darrera edició. També ha crescut en nombre de comensals, que han augmentat en 40 persones més, arribant als 180 participants.

Des de l’entitat veïnal expliquen que les caixes d’aliments es destinaran a Càritas Parroquial, però durant la setmana es rebran més donatius. “Aquest dinar permet compartir moments d’oci amb els veïns i saber quines mancances o problemes hi ha al barri”, diu la presidenta de l’entitat veïnal, Mar Domínguez. Sembla que el format de l’activitat segueix creixent i es comença a consolidar.

Recomanacions personalitzades