L’Ajuntament i la comunitat educativa de Molins de Rei se sumen al dol per l’assassinat d’un professor a Barcelona

El consistori ha fet un minut de silenci pels tràgics fets de l’institut Joan Fuster de Barcelona. Escoles de Molins de Rei també se sumen al dol. 

La Plaça de l'Ajuntament durant el minut de Silenci // Jose Polo

La Plaça de l’Ajuntament durant el minut de Silenci // Jose Polo

L’Ajuntament de Molins de Rei ha fet un minut de silenci amb motiu de l’assassinat d’un professor a l’institut Joan Fuster de Barcelona. Les autoritats municipals i els tècnics, acompanyats d’alguns ciutadans, s’han reunit a la plaça de l’Ajuntament en senyal de dol a les 12 del migdia del 21 d’abril. A més, s’han suspès diferents actes organitzats per la corporació.

D’altra banda, la comunitat educativa s’ha afegit a la iniciativa. Diversos centres de Molins de Rei s’han sumat al dol pel tràgics fets duent a terme cinc minuts de silenci durant el matí sumant-se d’aquesta manera a la condemna unitària a aquests fets. A més, mestres i alumnes de l’escola Manyanet Molins, molt propera a la Casa de la Vila, s’han apropat fins aquest punt per fer el minut de silenci amb les autoritats.

Recomanacions personalitzades