El PSC es compromet a construir un nou equipament per les associacions de veïns a Les Guardioles

L’alcaldable de Molins de Rei pel PSC, Xavi Paz, ha adquirit el compromís de construir un espai al nou barri de les Guardioles perquè les associacions veïnals puguin fer-ne ús de manera cogestionada. Paz ho ha dit en un acte de precampanya al barri de Les Conserves.

Xavi Paz amb Dani de Torres a la xerrada a l'AAVV de Les Conserves // Elisenda Colell

Xavi Paz amb Dani de Torres a la xerrada a l’AAVV de Les Conserves // Elisenda Colell

El PSC proposa un nou equipament per al barri de Les Guardioles: un local dedicat a les entitats veïnals. S’hi ha compromès el candidat socialista, Xavi Paz, que en plena precampanya de les eleccions municipals ha avançat que el nou barri tindrà “un nou equipament per les associacions de veïns”. L’espai, situat al darrere del carrer Pep Ventura, serviria per a l’AAVV de Les Conserves, però també podria passar a mans d’una hipotètica futura associació que es formaria al nou barri.

El local seria de 500 metres quadrats i, segons el partit, podria oferir diferents serveis de manera co-gestionada, en un ús molt semblant al que actualment té el centre cívic del barri de la Riera Bonet.

Paz ho ha anunciat durant la segona edició dels anomenats “Espais de Diàleg”, un cicle de xerrades que el PSC està duent a terme a Molins de Rei per abordar el programa electoral. L’acte, realitzat el 9 d’abril, ha tractat sobre la relació entre l’urbanisme i la convivència ciutadana amb la presència del membre del Consell d’Europa, Dani Torres. També s’ha parlat de la importància de la convivència entre les persones dels diferents barris, segons expliquen els socialistes a través d’un comunicat.

Recomanacions personalitzades