Daniel Sánchez: Units per Molins, la renovació necessària

Daniel Sánchez AjoQueden poques setmanes per a les properes eleccions municipals. Des del Partit Popular de Molins de Rei estem fent un esforç d’acostament a la societat, parlant amb tothom, coneixent les seves necessitats i inquietuds de primera mà, així com exposant les línies bàsiques del nostre programa, centrat en l’ocupació, la transparència i les polítiques socials.

Al llarg d’aquestes trobades, hem copsat que la gent ens demana ser més propers i més sensibles als seus problemes quotidians, i no mirar-nos tant al melic. En definitiva, que els que aspirem a ser representants públics siguem útils al poble, i no a l’inrevés, com passa de vegades, malauradament.

Creiem que la millor manera de defensar aquests principis és justament posar-los en pràctica. No fer-ho seria enganyar el personal, i des del PP molinenc volem ser el màxim de transparents i honestos en la nostra gestió. Volem desterrar de la vida política l’estratègia del ventilador, és a dir, escampar acusacions sobre els altres per eludir la teva pròpia responsabilitat. I també eliminarem el sectarisme de les nostres actuacions polítiques. En un panorama tan fragmentat com el que es preveu per al proper consistori municipal, actituds com el diàleg, el reconeixement de l’altre, la transacció i el pacte esdevenen factors determinants per al bon funcionament de les institucions, i de retruc, per a tota la vila. I per nosaltres, no quedarà.

Enguany, el PP presenta en la seva llista a un grup de persones independents, que sota la marca d'”Units per Molins”, enriqueixen el nostre projecte. Algunes d’elles ni tan sols estan a l’òrbita ideològica del partit, i tenen un altre punt de vista sobre algunes qüestions. És per aquest motiu que valorem la seva aportació com a molt valuosa per enfortir el nostre procés d’obertura a la societat. Sumar la seva veu ens fa més plurals, més representatius i amb més ganes d’interpel·lar el conjunt dels molinencs i molinenques, perquè independentment del que hagin votat en el passat, puguin afegir-se al canvi en positiu que defensem.

Crec fermament que les estructures tradicionals dels partits polítics han patit un gran desgast, agreujat pels casos de corrupció i per la profunda crisi econòmica, de la qual ara tot just en traiem el cap. Per això, és necessari obrir processos de participació en què els ciutadans tinguin veu i vot en l’elecció dels diferents candidats de les forces polítiques, així com llistes electorals obertes, en les quals els electors puguin triar directament el seu representant territorial, i fiscalitzar a posteriori de quina manera actua en defensa dels seus interessos.

Amb aquests plantejaments, el nostre objectiu no és un altre que fer del Partit Popular de Molins de Rei una força moderada i centrista, que pugui aplegar gent d’orígens ideològics diferents, però que comparteixin amb nosaltres aquests valors que donaran un nou vigor a la nostra democràcia, perquè sigui més justa, més equitativa i al servei de tothom.

En definitiva, volem ser una eina eficaç al servei a tots i cadascun dels nostres vilatans, i per això estem Units per Molins.

Daniel Sánchez, candidat del PP a les eleccions municipals 2015

Recomanacions personalitzades