L’associació de veïns de La Granja s’instal·la a un local per “dinamitzar el barri”

S’inaugura el local de l’AVV La Granja de Molins de Rei a la rambla que porta el nom del barri. L’entitat, recuperada ara fa un any, espera poder organitzar diferents activitats amb l’objectiu de “dinamitzar el barri”. 

Petits escoltant un conte durant la inauguració del local // Jose Polo

Petits escoltant un conte durant la inauguració del local // Jose Polo

A la Rambla de la Granja número 6 serà on es podrà trobar la seu de l’Associació de Veïns de la Granja, recuperada ara fa un any i que, aconseguint un espai propi, fa un important pas endavant.

“Teniem la necessitat de tenir un lloc estable al barri”, assegura el secretari de l’entitat, Daniel Vicente, a Viu Molins de Rei. La junta directiva de l’associació portava ja molt mesos buscant un espai on establir-se per d’aquesta manera “ser més visibles” i poder créixer. Actualment són una vintena d’associats.

Al local es faran activitats per als infants i també servirà com a “espai per a la gent gran”. S’està pensant en organitzar classes de ball, d’informàtica i de temàtiques diverses. L’espai és gran -compta amb més de 100 metres quadrats- i diàfan alhora que polivalent.

El barri de la Granja a vista d'ocell //  Guillem Fotògrafs

El barri de la Granja a vista d’ocell // Guillem Fotògrafs

“El nostre principal objectiu és dinamitzar el barri”, assegura Vicente qui també creu que amb una associació de veïns potent que faci d’interlocutor amb l’Ajuntament tindran “molta més força”. Recentment l’entitat ha fet una sèrie d’enquestes entre la població del barri per veure quines són les necessitats dels veïns.

Les màximes autoritats municipals, així com representants d’alguns partits polítics de l’oposició i d’altres entitats veïnals i socials de Molins de Rei han assistit a la inauguració del local, celebrada el divendres 10 d’abril. Un contacontes ha entretingut la canalla abans dels parlaments oficials i el pica-pica.

Recomanacions personalitzades