El judo de Molins de Rei brilla a Andorra i Cabrils

La secció de judo del Club Esportiu Molins és present a competicions a Andorra i Cabrils, aconseguint bons resultats. 

This slideshow requires JavaScript.

Aquest cap de setmana la secció de judo del Club Esportiu Molins de Rei ha viatjat fins la localitat d’Encamp (Andorra) per participar en el segon torneig d’aquesta població. Els 13 alumnes de Molins de Rei van combatre contra joves de Canilló, Hantei, Ordino, Lloret i Tordera.

Els molinencs van aconseguir 4 ors (Hector Gimeno, Lorena Caballero, Xenia Caballero i Adrià Pavón), 4 argents (Joana Morón, Queralt Sanmartí, Marcel Baixeras i Maria Roldan) i 5 bronzes (Daniel Bastida, Hugo Gimeno, Isaac López, Pau Pavón i Marc Alonso).

Judoxics a Cabrils

A més, el mateix cap de setmana la Federació Catalana de judo també ha organitzat una trobada Judoxics, dedicada als més petits, a la població de Cabrils. Hi van participar infants nascuts entre el 2007 i 2010.

Segons explica el CE Molins de Rei, la trobada ha estat enfocada a “adquirir desenvolupament motriu i fer judo de terra i de peu sense oposició”. De Molins de Rei els participants han estat: Ariadna Busto, Alana Molina, Daniel Rodriguez, Sergio Fariñas, David Rodriguez, Iker Busto, Adrià Pavón i Queralt Sanmartí.

Recomanacions personalitzades