One to One és a un pas de la glòria

Tot i que estan molt desgastats, l’equip One to One de Molins de Rei és a només una jornada d’acabar l’Absa Cape Epic, la cursa de BTT més dura del món. 
absaone

One to One en un instant de la penúltima etapa // One to One

One to One en un instant de la penúltima etapa // One to One

No hi ha jornada fàcil a l’Absa Cape Epic i tampoc ho va ser la penúltima, de només 71 kilòmetres però que es van fer molt durs. El recorregut era exigent i, veritablement, l’equip One to One de Molins de Rei comença a estar molt desgastat. No és per a menys després de tota l’aventura que són tot just a punt de finalitzar.

“Ha estat una etapa trampa que s’ha fet, una altra vegada, molt dura”, diu Josep Colomina (fill), que també és el ciclista més jove de la història de la competició amb només 18 anys. De fet, el petit dels Colomina reconeix que ja tenen  “ganes d’anar cap a casa i estar amb la nostra gent”. Si aconsegueixen superar l’última etapa, tornaran plens d’alegria per haver aconseguit el seu objectiu: finalitzar la Cape Epic.

“Estem nerviosos per l’última etapa”, diu el seu pare Josep Colomina. “Hem vist moltes parelles que han hagut d’abandonar per una caiguda i no volem que ens passi el mateix”, adverteix el molinenc. “Hem d’acabar sigui com sigui”, sentència. Només una etapa els separa de l’èxit. La seva història ja ha cridat l’atenció d’alguns mitjans de comunicació nacionals i han estat protagonistes del Tot Gira de Catalunya Ràdio.

Recomanacions personalitzades