One to One és a només dues etapes d’acabar l’Absa Cape Epic

L’equip de Molins de Rei supera la cinquena etapa, una jornada “trampa”. Els molinencs es troben fatigats però amb esperances i possibilitats reals de convertir-se en ‘finishers’. 

absaone

Els dos Josep Colomina saluden al acabar la cinquena jornada // One to One

Els dos Josep Colomina saluden al acabar la cinquena jornada // One to One

Els molinencs One to One Catalunya ja són a només dues etapes de finalitzar amb èxit la seva participació en una de les proves més dures del calendari internacional de bicicleta de muntanya, l’Absa Cape Epic.

La cinquena jornada s’ha fet veritablement dura per Josep Colomina i el seu fill. I és que les forces comencen a ser les justes. “Era una etapa trampa amb canvi de campaments”, indica Colomina des de Sud-àfrica. Els molinencs tenen el cos ple de ferides i llagues per les llargues hores sobre la bicicleta en unes condicions climatològiques extremes.

Els 117 kilòmetres entre Woncaster i Wellington s’han fet eterns. “Cada dia et sorprenen perquè quan penses que el pitjor ja ha passat el recorregut et porta obstacles que no t’esperaves”, afirma Josep Colomina (fill), qui titlla aquesta jornada de “molt dura”. En cada etapa multitud d’equips es retiren o són eliminats per no superar el fora de control. Però One to One resisteix i ja tenen molt a prop el seu objectiu: acabar la cursa.

 

 

Recomanacions personalitzades