One to One completa una quarta etapa de transició

La quarta jornada de l’Absa Cape Epic és més còmode que les dues anteriors i no genera excessius problemes a l’equip de Molins de Rei. 

absaone

La prella molinenca just a la sortida de l'etapa // One to One

La prella molinenca just a la sortida de l’etapa // One to One

Tant la segona com la tercera etapa de l’Absa Cape Epic 2015 havien estat molt dures per a l’equip de Molins de Rei One to One. Ja tocava, doncs, una jornada més calmada. I precisament això és el que s’han trobat amb la quarta etapa, de 111 kilòmetres i amb sortida i arribada a Drostdy. Potser era un regal de l’organització amb motiu de Sant Josep.

“Ha estat una etapa més senzilla però les forces comencen a anar justes”, ha assegurat Josep Colomina (pare) just en acabar. I és que l’esforç fet fins ara ja començar a passar factura. Les butllofes, ferides i altres handicaps d’anar tantes hores en bicicleta ja són evidents entre els participants d’una de les proves més dures del món de la bicicleta de muntanya.

“El pitjor de l’etapa han estat els plans entre ports” afegeix Josep Colomina (fill), qui se sent molt més còmode quan toca pujar. Una dada positiva més de la jornada ha estat el temps que han tingut per recuperar forces per encarar jornades més exigents.

 

Recomanacions personalitzades