L’Absa Cape Epic mostra la seva duresa però One to One resisteix

Els de Molins de Rei segueixen vius després de la tercera etapa, que s’ha fet especialment dura.

absaone

A la tercera etapa de l’Absa Cape Epic la cursa ja ha mostrat la seva cara més dura. 38 graus i molta sorra en 128 kilòmetres amb 2.300 metres de desnivell entre Oak Valley Wine Estate i HTS Drostdy (Sud-àfrica).

Després de superar tres rampes, Josep Colomina (pare) titlla la jornada de “realment increïble”. “Tot i que ens ha costat molt, seguim endavant que és el més important”, afegeix el membre de l’equip One to One de Molins de Rei. “Ha estat un dia dur amb molta calor”, afegeix el seu fill, Josep Colomina. “Els primers dies estàvem molt bé perquè feia fresqueta però passar ara a 38 graus és dur”, indica el petit de l’equip.

Però l’equip molinenc ha aconseguit finalitzar l’etapa amb èxit després de 9 hores, 6 minuts i 23 segons. Després han fet treball de recuperació, veritablement important en una cursa per etapes.

Recomanacions personalitzades