El Molins de Rei CF femení goleja al tercer i és més líder

Molins de Rei CF 5-1 Sant Vicenç AE. En un partit sota una intensa pluja, les molinenques són molt efectives i golegen les vicentines. Les de Carlos Tregón tenen l’ascens a tocar. 

Jèssica López efectuant un servei d'out sota la pluja // Jose Polo

Jèssica López efectuant un servei d’out sota la pluja // Jose Polo

Acabava el partit dels veterans i començava a ploure i va ser iniciar-se el del femení i l’aigua es va fer notar, i de quina manera, al Municipal Josep Raich. El terreny de joc va drenar bé, com és habitual, però la pluja va dificultar el joc. Sota la tempesta, el Molins de Rei Club de Futbol femení va ser més efectiu que el Sant Vicenç Associació Esportiva, rival directe per l’ascens a Preferent. Golejada (5-1) i pas de gegant per aconseguir el títol de lliga. I és que ara set punts separen el Molins del segon, el Camp Clar, que té, això sí, un partit menys.

Les noies de Carlos Tregón van sortir al camp molt més ordenades que les visitants i en només un quart d’hora van aconseguir dos gols. El primer va ser de Cristina Monge amb un gran tir lliure on Cintia Caccia, la portera rival, va poder fer alguna cosa més (1-0). No s’havia recuperat del cop el Sant Vicenç i el Molins ja feia el segon. Les locals van pressionar molt bé la sortida de la pilota vicentina en una acció i Caccia va perdre la pilota deixant l’esfèric als peus de Sara Petit qui, a porteria buida, va fer el 2 a 0.

La capitana del Molins de Rei CF, Adriana Luque // Jose Polo

La capitana del Molins de Rei CF, Adriana Luque // Jose Polo

Es va creure el Molins que ho tenia tot fet i això va fer reviure el Sant Vicenç, que va fer seva la possessió de la pilota i va anar a l’atac. Una pilota en diagonal va ser aprofitada per Maria Haro que, després d’un bon control, va definir amb qualitat (2-1). Quedava poc temps per al descans però el domini era clarament visitant. De fet, van tenir ocasions però no van estar encertades davant d’una Sandra Noria que va estar molt segura en tot el partit. Així es va arribar a la mitja part.

Els segons 45 minuts van ser de domini molinenc. L’equip es va situar molt bé i va aprofitar amb molta efectivitat les ocasions que va tenir. El Sant Vicenç ho intentava però la defensa molinenca es va mostrar molt forta. En una contra Berta Caraltó va fer-se una cursa de 30 metres i un cop a l’interior de l’àrea va marcar el 3 a 1 amb un potent xut creuat que va superar la portera per damunt. Aquí es va acabar el partit. Amb el Sant Vicenç impotent, el Molins va fer dos gols més obra d’Helena Siles i Júlia Torregrosa. 5 a 1. Una golejada que també és un cop sobre la taula en el grup 1 de Primera Catalana.

Recomanacions personalitzades