Viu Molins de Rei sorteja un exemplar de “Detrás del pasamontañas” entre els seus socis

Dimarts 3 de març es presenta el llibre “Detrás del pasamontañas 20 años del proyecto de autonomía del Ejército Zapatista de Liberación Nacional”en un acte organitzat per l’Ateneu Mulei i Viu Molins de Rei. Sortegem un exemplar entre els socis de diari.

llibre_zapatistesCristina Fernández, Santiago Giraldo i Irving Márquez son els autors de “Detrás del pasamontañas 20 años del proyecto de autonomía del Ejército Zapatista de Liberación Nacional”. El llibre és un reportatge periodístic que descriu l’actualitat del moviment zapatista a Chiapas (Mèxic). L’experiència directa dels autors a la zona, les nombroses entrevistes realitzades, el recorregut pels ‘Caracoles’ (regions de les comunitats autònomes zapatistes) i la documentació consultada fan d’aquest reportatge un extens retrat del que els autors van veure i aprendre del moviment zapatista durant l’estiu de 2013. Es presenta a Molins de Rei el dimarts 3 de març en un acte organitzat per Viu Molins de Rei i l’Ateneu Mulei.

A més, Viu Molins de Rei sorteja un exemplar del llibre entre els seus socis

Per participar en el sorteig cal:

1. Ser soci de Viu Molins de Rei.

2. Enviar un correu electrònic a info@viumolinsderei.com indicant que vols participar en el sorteig.

Recomanacions personalitzades