La gimnasta Marta Gil aconsegueix la victòria per equips al torneig de Bagnols sur Cèze

La molinenca va aconseguir la victòria per equips en el torneig disputat a França. A més, Gil va obtenir la tercera millor puntuació. D’altra banda, el Club Gimàs Molins de Rei va participar al torneig Vila de Gràcia. 

Marta Gil, a la dreta del podi a França // CG Molins de Rei

Marta Gil, a la dreta del podi a França // CG Molins de Rei

Gran actuació de la gimnasta molinenca Marta Gil al campionat per equips disputat a Bagnols sur Cèze (França) on va aconseguir la victòria per equips de la categoria benjamí acompanyada per Carlota Rodríguez, Alba Petisco i Maria Ortega del Club Gimnàstica Esplugues, i la gimnasta francesa Aurane Audibrant. A més, Gil va aconseguir la tercera millor puntuació individualment.

Participació al Vila de Gràcia

D’altra banda, el Club Gimnàs Molins de Rei va estar present en el XVII Trofeu Vila de Gràcia amb la participació de les joves Olga Romero i Sílvia Chacón. Totes dues, de nivell N4, van participar en una competició entre els nivells N5 i N10. Eren, per tant, les més petites del torneig. Tot i això, des del club molinenc valoren la seva participació com a “molt bona”. Chacón va finalitzar tercera en poltre.

Les dues gimnastes que participant als Vila de Gràcia // Club Gimnàs Molins de Rei

Les dues gimnastes que participant als Vila de Gràcia // Club Gimnàs Molins de Rei

Recomanacions personalitzades