El cementiri municipal incorpora un portafèretres elèctric

Amb l’objectiu de millorar la seguretat dels treballadors municipals i dels usuaris del cementiri, l’Ajuntament ha comprat un nou portafèretres elèctric, al que poden pujar dos operaris per arribar als nínxols més alts. Ha costat 20.363 euros i substituirà l’elevador de gasoil amb el que es treballava fins ara.

La nova màquina, amb els operaris municipals // Ajuntament de Molins de Rei

La nova màquina amb els operaris municipals // Ajuntament de Molins de Rei

Un portafèretres ecològic amb motor elèctric. Aquesta és la nova adquisició de l’Ajuntament de Molins de Rei per al cementiri municipal. La nova maquinària té un motor de 12 volts i pot treballar amb una autonomia d’entre 6 i 8 hores. És a dir, pot fer fins a 25 enterraments sense haver de tornar a ser recarregat. D’aquesta manera, se substitueix l’elevador de gasoil amb què fins ara es treballava, que només permetria que hi pugés un operari, en comptes de dos.

Amb la nova màquina, els treballadors podran arribar als nínxols més elevats del cementiri, ja que la plataforma permet elevar fèretres fins a 4,5 metres. El nou portafèretres també se serveix d’un sistema hidràulic i un control manual, que dóna més estabilitat a la màquina. Segons el consistori, el nou aparell permetrà millorar la seguretat dels treballadors.

Recomanacions personalitzades