Un concert de gospel permet recaptar 3.800 euros per reformar els Habitatges Alba

El concert de gospel amb el que s’ha posat el punt i final a la 164a Fira de la Candelera recull 3.812 euros per l’associació ACOSU, responsable dels tallers i Habitatges Alba, adreçats a discapacitats intel·lectuals. La Generalitat deu 250.000 euros a aquesta entitat. 

El concert va aplegar més de 400 persones // Ajuntament de Molins de Rei

El concert va aplegar més de 400 persones // Gospel Messengers

Un concert de gospel de caràcter benèfic va posar el punt i final de la 164a Fira de la Candelera el dissabte 7 de febrer al teatre de La Peni. Prop de 400 persones van assistir com a públic a l’actuació del grup molinenc Gospel Feelings i la coral The Barcelona Gospel Messengers, coneguts per la seva presència a la primera edició del programa de TV3 Oh Happy Day.

Per primer cop, l’Ajuntament de Molins de Rei ha organitzat un concert de clausura de la Fira pensat de manera benèfica. Els diners obtinguts amb la venda d’entrades s’han destinat a una entitat del municipi: ACOSU, que ajuda persones amb discapacitat intel·lectual. En total es van vendre 377 entrades, la majoria d’elles anticipades, el que va permetre recaptar 3.812 euros que es destinaran a la rehabilitació dels habitatges tutelats que gestiona l’associació.

L’entitat, que treballa des del 1967, es dedica a l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual de Molins de Rei i els municipis de l’entorn. 180 usuaris es beneficien dels tallers ocupacionals que ofereix l’escola Alba, a més de 38 persones que viuen en uns habitatges tutelats. Fins ara, ACOSU havia rebut finançament a través d’un conveni amb la Generalitat, però el govern català li deu 250.000 euros i ara, per un canvi de normativa, es veuran obligats a convertir-se en un centre concertat.

“Ens ha anat com anell al dit” explica Montse Gustems, presidenta d’ACOSU, en declaracions a Viu Molins de Rei. Per poder ser un centre concertat, cal fer obres que l’entitat no podia assumir. Entre elles, canviar les lliteres dels habitatges. “Gracies a aquests diners podrem complir la llei”, diu Gustems alliberada.

[sam id=”49″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades