Carme Forcadell assegura que les eleccions municipals s’han de llegir “en clau sobiranista”

La presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, visita Molins de Rei amb motiu de la Fira de la Candelera. A més de compartir moments amb els integrants de la secció local d’aquesta entitat, ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament i ha demanat que les eleccions municipals es llegeixin “en clau sobiranista”. 

Carme Forcadell acompanyada per l'alcalde Joan Ramon Casals mentre signava el Llibre d'Honor de l'Ajuntament // Jose Polo

Carme Forcadell acompanyada per l’alcalde Joan Ramon Casals mentre signava el Llibre d’Honor de l’Ajuntament // Jose Polo

Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), s’ha passejat per la Fira de la Candelera per primera vegada i ha rebut tractes de visita institucional tot i que representa a una entitat i no a una institució. Després d’esmorzar a l’Agrupació Folklòrica acompanyada d’una cinquantena de socis de Molins de Rei per la Independència – ANC, Forcadell ha estat rebuda per l’alcalde, Joan Ramon Casals, i ha signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Molins de Rei.

“En nom de l’ ANC i en el meu propi agraeixo a l’Ajuntament de Molins i al seu poble el treball per la independència de Catalunya. Visca Molins i visca Catalunya”, ha escrit Forcadell en un llibre reservat a les visites amb els màxims honors on habitualment s’acostuma a fer referència al nom complet del municipi.

Després, atenent als mitjans de comunicació locals i nacionals, Forcadell ha definit les properes eleccions municipals del mes de maig com a “molt importants” i ha demanat que es llegeixin “en clau sobiranista”. “Com Assemblea pressionarem perquè la gent voti partits disposats a treballar perquè Catalunya esdevingui un estat independent”, ha declarat Forcadell sobre aquesta cita electoral.

Carme Forcadell acompanyada del molinenc Ignasi Termes, membre del secretariat nacional de l'ANC // Jose Polo

Carme Forcadell acompanyada del molinenc Ignasi Termes, membre del secretariat nacional de l’ANC // Jose Polo

Xavi Paz, absent 

Forcadell ha rebut tracte de visita institucional i ha estat rebuda per les diferents autoritats del municipi, entre elles l’alcalde. No ha estat present, però, el primer tinent d’alcalde del PSC, Xavi Paz. El també candidat socialista a l’alcaldia de Molins de Rei es trobava acompanyant Miquel Iceta a la mateixa hora que Forcadell ha visitat Molins de Rei. La coincidència d’horaris no l’ha impedit, però, saludar al president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, qui també ha visitat la Candelera en la mateixa franja horària.

Dos regidors del PSC Molins de Rei, Anna Cantudo i Pep Puiggarí, sí que han estat a l’Ajuntament durant la recepció feta a Forcadell. Puiggarí, que ha entrat al consistori com independent amb la legislatura ja iniciada, sempre s’ha mostrat clarament favorable a la independència de Catalunya. Per la seva banda, Cantudo ha votat reiteradament a favor de diverses mocions presentades per formacions sobiranistes sempre que el seu partit ha decidit donar llibertat de vot.

[sam id=”49″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades