El vent fa caure la minutera del rellotge de l’església de Sant Miquel

La busca dels minuts del campanar de l’església de Sant Miquel Arcàngel ha caigut aquesta matinada degut al fort vent. No hi ha hagut cap ferit i tot ha quedat en un ensurt. 

Aquesta nit hem perdut l’hora del campanar…sort que ens queden els minuts #firacandelera #molins #magia #festa #rellotge

Una foto publicada por Guillemfotografs (@guillemfotografs) el

El vent ha aturat el temps a Molins de Rei. La minutera del rellotge de l’església de Sant Miquel Arcàngel ha caigut del campanar aquesta matinada, al voltant de dos quarts de quatre de la matinada, segons han explicat a Ràdio Molins de Rei alguns firaires.

L’incident, produït per la forta ventada, no ha provocat cap dany físic i s’ha quedat en una anècdota sense més importància. L’estampa, però, ha estat ben curiosa. Molins de Rei ha despertat amb només una agulla al rellotge de l’església.

Mossèn Xavier Aymerich mostra la minutera caiguda del rellotge del campanar a uns veïns // David Guerrero

Mossèn Xavier Aymerich mostra la minutera caiguda del rellotge del campanar a uns veïns // David Guerrero

Hores després, mossèn Xavier Aymerich l’ha pogut recuperar a la teulada de ciment que hi ha sobre el portal d’entrada a l’església. Un cop l’ha tingut a les seves mans, tots els que l’han vist de prop destaquen l’escassa grandària de la busca. Mossèn Xavier Aymerich l’ha mostrat als curiosos que passejaven la tarda de diumenge de la Fira de la Candelera i també l’ha mostrat als periodistes de Viu Molins de Rei al estand de la plaça del Molí.

Al llarg d’aquesta setmana es substituirà la busca caiguda i la que resta al rellotge del campanar per un sistema nou. Mentre el sistema del rellotge s’ha canviat per modernitzar-lo, les busques del rellotge no s’havien tocat des de fa més de 50 anys.

La busca del rellotge és molt més petita del que pot semblar de lluny // David Guerrero

La busca del rellotge és molt més petita del que pot semblar de lluny // David Guerrero

[sam id=”49″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades