Èxit del V Torneig de Judo Molins de Rei

El diumenge 25 de gener es va celebrar al Poliesportiu Municipal de la Sínia la cinquena edició del Torneig de Judo Vila de Molins de Rei amb un total de 423 alumnes participants.

Imatge de la Sínia durant el torneig // Xavi Paz

Imatge de la Sínia durant el torneig // Xavi Paz

Jornada de judo al poliesportiu de la Sínia, on des de les nou del matí fins a dos quarts de vuit de la tarda diferents clubs van competir amb esportivitat en aquest torneig. Els quinze clubs participants van ser: Hantei d’Andorra, Baix Montseny, Olérdola, Els Monjos de Santa Margarida i els Monjos, Tao d’Hospitalet, Danes Castelldefels, Teresines de Gracia a Barcelona, Corbera, Bigues i Riells, Tordera, Blanes, Nova Unió de Lloret, Pineda, Motserrat de Barcelona i l’amfitrió, el Club Esportiu Molins de Rei.

Dels 423 participants totals, 298 eren masculins i els 125 restants van ser noies. Els alumnes del CE Molins de Rei van aconseguir 50 tercers llocs, 21 segons llocs i 19 primers llocs. La gran majoria dels desplaçats es va mostrar notablement satisfets amb l’organització del torneig i els molinencs van valorar la jornada positivament.

Recomanacions personalitzades