L’antifolk de Sam Destral omple el Músiques Invisibles

El segon concert de la temporada del Músiques Invisibles va tenir Sam Destral com a protagonista. L’artista va interpretar el seu particular antifolk, com ell mateix diu, en el nou format del cicle d’actuacions a l’hora del vermut.

Sam Destral en acció a l'Ateneu Mulei // Jose Polo

Sam Destral en acció a l’Ateneu Mulei // Jose Polo

El primer concert del 2015 del cicle Músiques Invisibles va portar Sam Destral a l’Ateneu Mulei de Molins de Rei. El music gandesà va presentar les cançons del seu segon disc “Zoo” (El Mamut Traçut, 2014).

El projecte musical, de només sis cançons, és l’evolució de “Tot el que conec és mort”, que va arribar al 2013. L’artista va interpretar el seu particular folk –o antifolk com ell mateix diu– on parla d’amor, desig o mort, entre altres temes.

L’actuació va ser una nova mostra del nou estil del cicle que vol apropar a Molins de Rei les noves veus del panorama musical català. A l’hora del vermut, els assistents feien una cervesa acompanyada d’un pica a pica mentre escoltaven, tranquil·lament, el concert.

L’entrevista, per Roger Castillo

Recomanacions personalitzades