Xavi Foj s’apropa al liderat de la T3

El molinenc fa una gran etapa entre Calama i Salta i s’apropa al líder de la T3-1, Francisco León.

Foj superant amb èxit la jornada // Foj Motorsport

Foj superant amb èxit la jornada // Foj Motorsport

La desena etapa del Dakar 2015 ha estat positiva per a Xavi Foj i Nacho Santamaría. L’equip Foj Motosport Coopertires ha remuntat deu posicions respecte la sortida, acabant al número 48. D’altra banda, han rebaixat en 23 minuts la distància que els separa del líder de la seva categoria, la T3-1, Francisco León. En el total de la T3 hi ha un buggie que és encara més ràpid, però aquest tipus de vehicles són una altra història i així ha estat reconegut per l’organització.

“Ha estat la primera etapa del Dakar on la qual no hem hagut d’aturar-nos”, explicava Foj després de la jornada. “L’únic problema ha estat avançar els camions, una maniobra sempre perillosa”, indicava el molinenc. Després d’una jornada tant positiva, l’equip encara les properes etapes d’una forma més optimista.

Recomanacions personalitzades