Xavi Foj conserva la mecànica en la tercera etapa

El pilot molinenc supera una etapa de transició evitant ensurts. No es produeixen canvis significatius en la classificació.

Xavi Foj superant la tercera etapa del Dakar 2015 // Foj Motorsport

Xavi Foj superant la tercera etapa del Dakar 2015 // Foj Motorsport

Després del gran esforç de la segona etapa amb topada inclosa, Xavi Foj ha decidit conservar la mecànica del seu Toyota Hilux en la tercera etapa del Dakar, que ha unit San Juan i Chilecito amb 284km d’especial i 258 d’enllaç. La mecànica estava malmesa per l’esforç del dia anterior i, després de més de 16 hores de conducció, no va haver-hi temps de fer gaires reparacions. La solució: completar la segona etapa evitant riscos i preocupar-se de la mecànica un cop acabada aquesta.

Segons Foj, l’etapa ha estat “força senzilla”. Han passat per rius secs i pistes dures i revirades. Foj ha donat importància a la feina del seu equip de mecànics després de la jornada. “Esperem tenir el cotxe en les millors condicions per afrontar Xile, que serà molt dur”, ha indicat el molinenc. La segona etapa no ha comportat canvis significatius en la general i Foj i Nacho Santamaría continuen líders de la categoria T3.

Recomanacions personalitzades