La Fiscalia Anticorrupció assenyala l’exalcalde Víctor Puntas en el cas dels sobresous de la FMC

L’exalcalde de Molins de Rei per ERC entre 2003 i 2005 apareix com a presumpte beneficiat dels sobresous en concepte de dietes de la Federació de Municipis de Catalunya. El seu suposat delicte, però, ja ha prescrit i no hi haurà conseqüències legals.

puntas-proclamacio-300x216

Puntas durant la campanya electoral de 2011 // David Guerrero

Continua la investigació del cas sobre els presumptes sous irregulars en forma de dietes de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), que en el seu dia va imputar l’exalcalde Ivan Arcas (ICV). Segons ha informat Economia Digital, la Fiscalia Anticorrupció assenyala ara a un dels seus socis de govern, Víctor Puntas (ERC), qui també va ser alcalde entre 2003 i 2005.

Un informe de la Fiscalia Anticorrupció assenyala que Víctor Puntas, presumptament, s’hauria emportat 910 euros de forma no lícita entre 2004 i 2005, quan participava a la FMC com alcalde molinenc.

En aquest cas, però, al haver passat més de cinc anys del suposat delicte la causa ja ha prescrit i no hi haurà conseqüències legals per a Puntas, que ni tan sols serà imputat.

Puntas, tranquil

Aquesta informació ha arribat a Puntas a través dels mitjans de comunicació. En declaracions a Viu Molins de Rei, l’exalcalde molinenc s’ha mostrat “molt tranquil”. Puntas ha declarat que “entén que tot s’està investigant” però no vol entrar en “en cap tipus de polèmica” sobre el seu paper a la FMC.

“Entenc que el meu nom surti en la investigació perquè vaig formar part de la Federació com alcalde de Molins de Rei però ningú s’ha posat en contacte amb mi per parlar d’aquest tema”, assegura el republicà, que ara treballa com assessor a temps parcial dels consellers d’ERC al Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Recomanacions personalitzades