Els Pastorets celebren el 120è aniversari amb un documental

Miquel Monfort i Jordi Martí realitzaran un documental amb finançament popular per commemorar el 120 anys d’història dels Pastorets de Molins de Rei. En els propers dies també es podrà veure una exposició a Ca n’Ametller.

Imatge d'una representació dels anys 50 // Pastorets de Molins de Rei

Imatge d’una representació dels anys 50 // Pastorets de Molins de Rei

120 anys no es fan fàcilment i és per això que la temporada d’enguany dels Pastorets de Molins de Rei serà especial. En motiu d’aquesta important efemèride, dos molinencs, Miquel Monfort i Jordi Martí, realitzaran un documental sobre la història de l’entitat que cada any representa la tradicional història.

La iniciativa, que serà finançada de forma popular a través de la plataforma Tot Suma, tindrà un “contingut històric” però també “un aire fresc i informal a través d’anècdotes i vivències personals relacionades amb Els Pastorets i la vila, combinant així les diferents entrevistes amb imatges antigues”, segons expliquen els mateixos autors.

Exposició

El proper 11 de desembre s’inaugurarà una exposició commemorativa dels 120 anys d’història dels Pastorets de Molins de Rei que es podrà visitar a la sala d’exposicions de Ca n’Ametller. El visitant podrà endinsar-se en “els diferents processos de creació que fan realitat l’obra” i es repassarà la història de l’entitat.

Instant d'una de les representacions de l'any passat // Miquel Monfort

Instant d’una de les representacions de l’any passat // Miquel Monfort

6 representacions

Enguany hi hauran més Pastorets que mai. Concretament, es faran un total de sis representacions, dues de les quals en dissabte. Són els dies 26 i 28 de desembre (edició especial Sants Innocents), 3, 4, 10 i 11 de gener. Tots els dies a la mateixa hora: a les sis de la tarda.

Recomanacions personalitzades