Els equips de futbol de Molins de Rei organitzen un cap de setmana solidari

Molins de Rei CF i Atlètic Incresa organitzen competicions solidàries aquest cap de setmana en col·laboració amb La Marató de TV3 i Creu Roja, respectivament.

Serà l'últim torneig de Nadal sense unes instal·lacions dignes // Atlètic Incresa

Imatge del torneig solidari de l’Atlètic Incresa de la temporada passada // Atlètic Incresa

Futbol base per una bona causa, això és el que es podrà viure aquest cap de setmana en els dos camps de futbol de Molins de Rei. Tant el Molins de Rei CF com l’Atlètic Incresa organitzen dissabte 6 competicions solidàries en col·laboració amb La Marató de TV3 i Creu Roja, respectivament.

Un any més el Molins de Rei CF tornarà a col·laborar amb la iniciativa solidària de la televisió pública de Catalunya, enguany dedicada a les malalties del cor. Hi participaran equips com el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Balsas Picarral de Zaragoza, la Fundació Marcet o el CF Gava. La competició, de categories prebenjamí, benjamí i aleví, tindrà una entrada solidària de 2€ que donarà dret a una xocolatada.

Per la seva banda, l’Atlètic Incresa també organitzarà el seu propi torneig solidari el mateix dissabte Municipal Ricard Ginebreda. En aquest cas, des de l’entitat del barri del Canal es fomenta una recollida d’aliments en col·laboració amb la Creu Roja. En aquest torneig, que serà en categoria benjamí al matí i en categoria aleví durant la tarda, hi participaran clubs com el FC Santboià, l’Almeda, el Mollet o la UE Papiol.

Recomanacions personalitzades