El judo de Molins de Rei aconsegueix 5 ors a la Copa Catalana benjamí i aleví

La secció de judo del CE Molins de Rei participa amb bons resultats a la Copa Catalana en categories benjamí i aleví. 

Mural de l'expedició molinenca // CE Molins de Rei

Mural de l’expedició molinenca // CE Molins de Rei

450 participants van formar part de la Copa Catalana de judo en categories benjamí i aleví organitzada per la Federació Catalana a Cardedeu. 21 d’aquests joves judoques eren molinencs, integrants de la secció d’aquest esport del Club Esportiu Molins de Rei.

L’expedició molinenca va aconseguir 11 bronzes (Marta Castillón, Paula Moral, Martí Conde, Jordi Teixidor, Daniel Bastida, Eric Mérida, Joana Moron, Biel Molina, Nekane Aibar, Alejandro Ramos i Diego Cabaleriro), 5 plates (Màxim López, Marcos Moral, Marc Alonso, Pau Garcia i Ruth Mallen) i 5 ors (Lorena Caballero, Xenia Caballero, David González, Víctor Espinosa i Rubén Rodríguez).

A més de competir, els judoques molinencs es van poder retrobar amb amistats fetes en altres competicions i també van poder fer-ne de noves. El club va estrenar dues noves monitores en aquesta competició.

Recomanacions personalitzades