El gimnàs Taro Tae aconsegueix grans resultats a la Copa Nacional de Catalunya de taekwondo

El gimnàs molinenc va participar a la Copa Nacional de Catalunya. Héctor Moral i Eric Pérez aconsegueixen guanyar tots els seus combats i Dani Garcia dóna guerra contra rivals amb molta més edat que ells. 

Esportistes del Taro Tae després de la competició // Taro Tae

Esportistes del Taro Tae després de la competició // Taro Tae

Gran actuació dels esportistes del gimnàs Taro Tae de Molins de Rei a la Copa Nacional de Catalunya de taekwondo infantil i cadet i a la Copa Sènior de Taekwondo FAMC. En les dues competicions, disputades a Alella, els molinencs van tenir una actuació destacada. En la dedicada a esportistes de base, Héctor Moral i Eric Pérez van aconseguir guanyar tots els seus combats. Per la seva banda, Anna Arriola va quedar segona en la seva categoria.

En la competició destinada als més grans, Dani Garcia va plantar cara contra rivals que, en alguns casos, tenien 15 anys més que ell. Garcia va guanyar els dos primers combats però va caure a la final per una diferència de només un punt davant de l’actual campió d’aquest torneig. Laia Cupons va caure en el primer combat.

El proper repte dels esportistes del Taro Tae serà l’Open Internacional de Twaekwondo, que es disputarà els propers 8 i 9 de novembre a la ciutat de Glasgow.

Recomanacions personalitzades