Joan Ramon Casals tornarà a ser el candidat de Convergència a les municipals

L’assemblea de Convergència i Unió revalida per unanimitat a Joan Ramon Casals com a cap de llista per a les properes eleccions municipals. Cap altre membre del partit va presentar la seva candidatura.

Casals, atenent als mitjans de comunicació, que no van poder assistir a l'assemblea // Elisenda Colell

Casals, atenent als mitjans de comunicació locals, que no van poder assistir a l’assemblea // Elisenda Colell

Unanimitat total. L’alcalde Joan Ramon Casals surt invicte de l’assemblea oberta que va convocar Convergència Molins de Rei el passat dimecres per decidir el candidat a l’alcaldia per les properes eleccions del maig del 2015. L’executiva del partit ha optat per revalidar Casals al capdavant del grup convergent, i és que que cap altre membre del partit s’ha atrevit a presentar-se com a alcaldable per CiU al municipi.

Àlex Francés, president de CDC Molins de Rei, confia en el candidat per “seguir construint un millor Molins de Rei”. Casals ha assegurat que “no descarta ningú per afrontar possibles coalicions” i s’ha mostrat conscient que un govern de coalició és l’opció que més es planteja el partit, enfront la dificultat de governar en solitari. Casals ha insinuat una possible revàlida a la sociovergència, afirmant que “hi ha moltes polítiques que no es poden quedar a mitges, i els millors per mantenir-les són els que les hem iniciat”.

A partir d’ara, l’executiva comença a treballar en la llista electoral, de la qual no ha volgut avançar cap detall. No obstant, en l’acte s’hi han pogut veure cares noves de la JNC molinenca, com Cristina Saludes, i no hi ha estat present Mònica Santamans, actual tinent d’alcalde i presidenta de l’Àrea de Sostenibilitat i Territori.

Recomanacions personalitzades