L’ex guàrdia civil detingut per disparar l’home trobat mort al polígon El Pla queda en llibertat amb càrrecs

El jutjat de Sant Feliu de Llobregat ha deixat en llibertat amb càrrecs l’ex guàrdia civil detingut divendres per disparar al jove que el volia atracar a la sortida del club Infierno del Papiol i que minuts després va aparèixer mort davant la discoteca EiTwo de Molins de Rei.

Jutjats de Sant Feliu de Llobregat // Google Maps

Jutjats de Sant Feliu de Llobregat // Google Maps

L’ex guàrdia civil reconvertit en joier ha estat tot el cap de setmana detingut i aquest migdia ha passat a disposició judicial. El jutjat de Sant Feliu de Llobregat ha decidit deixar-lo en llibertat amb càrrecs segons ha avançat la Cadena SER. L’home haurà de presentar-se cada 15 dies al jutjat i se li han retirat les armes.

L’acusat de l’assassinat de l’atracador aparegut mort a les portes de la discoteca EiTwo la nit del passat divendres ha explicat els fets com ja va relatar als Mossos minuts després que es produís el tiroteig davant el club Infierno del Papiol. L’home ha assegurat que va actuar en legítima defensa quan es va sentir amenaçat pels dos atracadors. Les càmeres de seguretat del prostíbul ratifiquen la seva versió.

Recomanacions personalitzades