L’Ajuntament es vesteix de rosa per lluitar contra el càncer de mama

La façana del consistori es va il·luminar de rosa durant el passat cap de setmana per tal de conscienciar sobre la lluita contra el càncer de mama. 

L'Ajuntament enllumenat de color rosa // Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament enllumenat de color rosa // Ajuntament de Molins de Rei

Gest simbòlic el de l’Ajuntament de Molins de Rei i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Durant el passat cap de setmana la façana del consistori es va il·luminar de rosa per tal de conscienciar en la lluita contra el càncer de mama. A més, un gran llaç d’aquest color va presidir la Casa de la Vila durant aquests dies per commemorar la data del 19 d’octubre, quan es celebra el dia internacional contra el càncer de mama.

El tradicional acte d’encesa de la il·luminació es va realitzar el passat divendres amb la presència de Joana Solans, presidenta de la secció local de l’AECC, i de les diferents autoritats municipals. La decoració es va mantenir fins el passat diumenge a les 12, coincidint amb la finalització del Dia Internacional del Càncer de Mama.

Recomanacions personalitzades