Els judoques de Molins de Rei entrenen amb prestigiosos campions

Els alumnes de la secció de judo del CE Molins de Rei han participat en una trobada a Girona on han rebut classes de prestigiosos judoques.

Muntatge de la trobada // CE Molins de Rei

Muntatge de la trobada // CE Molins de Rei

L’Associació de Judo Girona ha organitzat el VI Congres de Judo Girona el passat cap de setmana del 10 al 12 d’octubre. Aquest ha comptat amb la participació dels judoques de la secció d’aquest esport del Club Esportiu Molins de Rei, els quals han rebut classes de Giorgi Zantaraia, campió del món al 2009 i d’Europa al 2011, i de Miguel Romero, campió del món universitari al 2006 i actual seleccionador espanyol.

Segons explica el CE Molins, compartir sensacions amb aquests campions ha aportat “un bon grapat de bones experiències”. A més, asseguren que aquests grans judoques han fet entraments “molt durs”. Marcos Moral, Pau Pavón, Noelia Saborido, Raul Molina, Alfonso Moral i Daniel Pavón han estat els judoques de Molins de Rei que han participat en aquesta interessant trobada.

Recomanacions personalitzades