Les entitats de foc enceten la Festa Major per als més petits

El pati de Ca’n Ametller i el nou Pati del Palau són els escenaris de l’inici de la Festa Major per als nens i nenes. Durant tot el matí de dissabte previ a la Festa Major han gaudit de tenir ben prop als emblemes de foc més coneguts a la població: els Diables, el Camell i el Cuc. 

Un nen juga dins del Cuc // Laura Herrero

Un nen juga dins del Cuc // Laura Herrero

Pel Camell, el dissabte passat no va ser un dia qualsevol ja que es va llevar, com ja és tradició per Festa Major, gràcies als seus seguidors més petits i fidels. Ho van fer a casa seva, al Pati de Ca’n Ametller on els petits a més de despertar a la bèstia de foc també van poder gaudir de tocar els timbals, juga a l’escalèxtric del Camell, dibuixar, lluir la cara pintada amb la silueta de la bèstia de foc i, per suposat, entrar, tocar i fer-se fotos amb el Camell. A més també es va poder veure una exhibició de ball de bastons, dansa tradicional catalana.

A l’espai estrella de les últimes setmanes, el pati del Palau, estaven els Diables de l’Agrupa i el Cuc. Abans d’arribar-hi ja s’escoltava el xivarri de riures i de crits d’emoció de tots els nens i nenes que es trobaven al nou espai verd.

Des de fora, una bonica estampa amb un pati de Palau ple de gom a gom. Els Diables, que enguany celebren el seu 25è aniversari i són els grans protagonistes de la Festa Major, van animar als infants a crear les seves pròpies forques i les seves màscares personalitzades. A més, a qui volia també se li pintava la cara de dimoni.

Per la seva banda, també al pati del Palau, el Cuc va organitzar un circuit on els més petits podien entrar dins de la bèstia i córrer simulant un tros de recorregut a la mateixa plaça. Per als nens una mica més grans hi havia preparat un puzzle del Cuc on s’havien d’encabir unes anelles i els més petits podien bufar ampolles de sabó. Com el Camell i els Diables, també hi havia la possibilitat de maquillar les cares amb la figura del Cuc.

Un matí ple d’emocions on grans i petits van gaudir de la graella d’activitats preparades per als infants el cap de setmana previ a la Festa Major.

[sam id=”43″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades