La cursa de Sant Miquel aconsegueix mantenir el nombre de participants

Després de certs problemes en el ritme de les inscripcions, el nombre de participants en aquesta edició de la Cursa de Sant Miquel és manté. Víctor Brull i Arantxa Suau guanyen la cursa de 10 km i Issac Piñeiro i Júlia Cortés la popular.

Isaac Piñeiro, guanyador de la cursa popular, abans d'arribar a meta // Jose Polo

Isaac Piñeiro, guanyador de la cursa popular, abans d’arribar a meta // Jose Polo

Més de 2.300 persones van gaudir d’una matinal excepcional d’atletisme per estrenar la Festa Major de Sant Miquel 2014. Són, aproximadament, les mateixes que l’any passat. El ritme d’inscripcions va fer un sprint final tot i que el ritme va ser, en un principi, inferior al d’altres ocasions. Aquest fet confirma “el gran gran encert de passar la cursa al cap de setmana previ a Festa Major”, segons el regidor d’Esports, Xavi Paz (PSC). Anteriorment, la cursa es realitzava el mateix cap de setmana on les entitats de Molins de Rei surten al carrer per celebrar la gran festa, omplint d’actes el calendari.

Hem fet una primera valoració de la cursa excel·lent tant per la quantitat d’esportistes com per la qualitat de la mateixa”, indica Paz abans de conèixer algunes de les dades més importants, com l’import que es podrà destinar, per segon any consecutiu, a beques per la pràctica de l’esport o el nivell d’aceptació de l’anomenat “Dorsal 0”, que s’estrenava enguany i permetia que els participants de les curses gratuïtes col·laboressin per garantir les beques.

Instant de la sortida de la cursa popular // Jose Polo

Instant de la sortida de la cursa popular // Jose Polo

Victòria de Julia Cortés

Després del doblet molinenc de l’any passat, la de la jove Júlia Cortés ha estat l’actuació molinenca més destacada. Cortés ha aconseguit fer-se amb la victòria en la cursa popular de 3.500 metres. En les curses de 10km, els guanyadors han estat Víctor Brull en categoria masculina i Arantxa Suau en categoria femenina. La victòria en la cursa popular en categoria masculina ha estat per Isaac Piñeiro.

[sam id=”43″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades